Κάι Χάβερτς: Το τελευταίο κομμάτι στο... παζλ της φοβερής επίθεσης της Τσέλσι

Έτοιμος να μετακομίσει στη νοτιοδυτική μεριά του Λονδίνου, για χάρη της Τσέλσι είναι ο Κάι Χάβερτς, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να ολοκληρώνει το επιθετικό παζλ, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  



Κάι Χάβερτς: Το τελευταίο κομμάτι στο... παζλ της φοβερής επίθεσης της Τσέλσι

Θέμα ημερών ή και ωρών φέρεται πως είναι η ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Κάι Χάβερτς, στην Τσέλσι. Οι «μπλε» τα έχουν βρει σε όλα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο με ισχύ έως και το 2025. Το δεξί χέρι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς και ίσως η πιο δυνατή γυναίκα στον χώρο του ποδοσφαίρου, Μαρίνα Γκρανόφσκαγια, βρίσκεται εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία έπρεπε να εμφανιστεί πιο διαλλακτική μετά και την αποτυχία να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Ο Χάβερτς μοιάζει να είναι το κερασάκι στην τούρτα, στην ήδη «γεμάτη» επιθετική γραμμή της Τσέλσι. Ο 21χρονος μεσοπεπιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει αρετές, ενώ έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και σε όλες τις θέσεις από το κέντρο και μπροστά. Οι «μπλε» έχουν ήδη προσθέσει στο «οπλοστάσιο» τους, τον Χακίμ Ζίγιεχ και τον Τίμο Βέρνερ, έχοντας παράλληλα και μία ήδη δυνατή γραμμή κρούσης.

Οι τρεις προαναφερόμενοι, μαζί με τον Κρίστιαν Πούλισικ, φτιάχνουν μία τετράδα, που προκαλεί «τρόμο» σε κάθε αντίπαλη άμυνα.

Και πώς να μη φοβούνται; Τα νούμερα αποδεικνύουν περίτρανα, πως θα χρειαστούν να... φτύσουν αίμα, προκειμένου να σταματήσουν τις προσπάθειες των «μπλε».

Τη σεζόν που μας πέρασε, η νέα (πιθανή) επιθετική τετράδα της Τσέλσι, είχε συνολικά συμμετοχή σε 107 γκολ! Φυσικά ο Τίμο Βέρνερ, ήταν η αιχμή του δόρατος, αφού είχε 32 γκολ και 10 ασίστ. Ο Χακίμ Ζίγιεχ από την άλλη, ανέδειξε για ακόμη μία χρονιά  τις ικανότητες που έχει στο δημιουργικό κομμάτι, αφού «σέρβιρε» 16 τέρματα, ενώ πρόσθεσε και 8 γκολ.

Ο Χάβερτς επιβεβαίωσε πως δεν έχει πρόβλημα τόσο με το σκοράρισμα, όσο και με τη δημιουργία, αφού είχε 18 γκολ και 8 ασίστ, ενώ ο Captain America, Κρίστιαν Πούλισικ, ολοκλήρωσε τη σεζόν με 10 γκολ και 5 ασίστ.

 

 

 

Ανδρέας Σουλάι