Τα σενάρια για Πεπ, Αγουέρο και ... Μέσι

Ο Καλντούν Αλ Μουμπάρακ ανέφερε ότι θα είναι στο χέρι των Αγουέρο και Πεπ ν' αποχωρήσουν από τη Μάντσεστερ Σίτι το επόμενο καλοκαίρι αν το θεωρούν σωστό για την καριέρα τους, όμως, κυρίως με τον Καταλανό κόουτς, θα γίνει κουβέντα για νέο συμβόλαιο. Και μέσα σ' όλα υπάρχουν πλέον και τα σενάρια για τον Μέσι και την επικοινωνία του με τον Γκουαρδιόλα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα.  



Τα σενάρια για Πεπ, Αγουέρο και ... Μέσι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Σέρχιο Αγουέρο έχουν ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με τους «πολίτες».

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για το κλαμπ και ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της Σίτι, μένουν ελεύθεροι στο φινάλε της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και θα μπορούν ν' αποφασίσουν για το μέλλον τους δίχως να σταθεί εμπόδιο η ομάδα του Μάντσεστερ.

«Όπως ο Κομπανί αποχώρησε όταν αισθάνθηκε πως ήταν το σωστό να το κάνει και όπως το έπραξε και ο Νταβίντ Σίλβα, έτσι θα συμβεί και με τους Πεπ και Αγουέρο. Ειδικά με τον Πεπ έχουμε τις ίδιες απόψεις και κοινή κατεύθυνση αναφορικά με το καλό του συλλόγου...» ανέφερε ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τη διοίκηση των «πολιτών» να ετοιμάζεται να συζητήσει με τον Καταλανό προπονητή για μια ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του μετά και το 2021, ενώ, έπειτα απ' όσα έχουν εκτυλιχθεί στην Μπαρτσελόνα ίσως τα πράγματα ν' αλλάξουν άρδην.

Σύμφωνα με το Radio Catalalunya, ο Λιονέλ Μέσι που έχει εκφράσει επίσημα στους «μπλαουγκράνα» την επιθυμία αποχώρησής του, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον οποίο φυσικά διατηρεί εξαιρετική σχέση από τη συνεργασία τους στη Βαρκελώνη κι αυτό, αναλογικά με τις πιθανότητες μετακίνησης του Αργεντινού στο Μάντσεστερ, φαντάζει ικανό να επηρεάσει και το μέλλον του Πεπ στο Etihad.

Κώστας Ζάλιαρης