Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μαγκουάιρ: «Ισχυρίστηκε πως είναι αθώος»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρκέστηκε να τονίσει πως ο Μαγκουάιρ προφανως ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος, στον εισαγγελέα της Σύρου και πλέον θα επιστρέψει άμεσα στο Νησί, με τους εκπροσώπους του να δίνουν το «παρών» στο δικαστήριο στις 25 του μηνός. 



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μαγκουάιρ: «Ισχυρίστηκε πως είναι αθώος»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» με μια λιτή ανακοίνωση αφότου ο αρχηγός τους αφέθηκε ελεύθερος με προθεσμία για ν' απολογηθεί στις Αρχές έπειτα από τη σύλληψή του στη Μύκονο τα ξημερώματα της Παρασκευής, ανέφερε: 

«Μετά την εμφάνιση στο δικαστήριο ήρθε η αναβολή που θα επιτρέψει στη νομική ομάδα να εξετάσει καλύτερα τον φάκελο της υπόθεσης. Ο Χάρι Μαγκουάιρ ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος, όμως δεν θα ήταν κατάλληλο για το κλαμπ ή τον παίκτη να σχολιάσουν οτιδήποτε περισσότερο αυτή τη στιγμή». 

Σύμφωνα με τα νεότερα που έχουν γίνει γνωστά, ο Μαγκουάιρ ισχυρίστηκε ότι η αδερφή του τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο στη συμπλοκή που ξεκίνησε έπειτα από υβριστικά συνθήματα συμπατριωτών τους προς εκείνον και την παρέα του, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει και από τη συμπλοκή να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα...

Κώστας Ζάλιαρης