Όταν ο Κόντε έλεγε πως... προτιμά να σκοτώσει έναν παίκτη αν δεν ακούει τις οδηγίες του! (vid)

Ο Αντόνιο Κόντε ετοιμάζεται για τον αποψινό μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με την ελπίδα να οδηγήσει την Ίντερ στην μεγάλη διάκριση και ο τρόπος σκέψης του είναι τέτοιος που μάλλον δεν χρειάζεται να δώσει ιδιαίτερο κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του...  



Όταν ο Κόντε έλεγε πως... προτιμά να σκοτώσει έναν παίκτη αν δεν ακούει τις οδηγίες του! (vid)

Μπορεί από τους «μπλε» του Λονδίνου να έφυγε γιατί η Τσέλσι είχε χάσει την ταυτότητά της και ο Ιταλός κόουτς έδειχνε ανήμπορος να διαφοροποιήσει τα άσχημα πράγματα που συνέβαιναν και την κακή αγωνιστική εικόνα, όμως, στην πρώτη του σεζόν στους «νερατζούρι», έχει πετύχει τρομερά πράγματα.

Αναγέννησε τους Λουκάκου, Αλέξις και Άσλεϊ Γιάνγκ, έκανε την ομάδα... σχεδόν διεκδικήτρια του τίτλου – βάσει της διαφοράς στο φινάλε από την κορυφή αν και η Γιουβέντους το πήρε χαλαρά – ενώ απόψε ετοιμάζεται να διεκδικήσει το Γιουρόπα Λιγκ.

Πριν από μερικά χρόνια, όντας ακόμα προπονητής της Τσέλσι, έλεγε στον Αντόνιο Κόντε:

«Πάντα μιλάω για εκπαίδευση και σεβασμό. Το ζητάω και απαιτώ... Αν κάποιος δεν έχει σωστή συμπεριφορά σε μια προπόνηση ή γενικότερα δεν έχει σωστή νοοτροπία θα τον σκότωνα! Υπό άλλες συνθήκες θα προτιμούσα να έχω 22 παίκτες στο ρόστερ.

Αν ένας προπονητής κλείσει τα μάτια στην κακή συμπεριφορά και δεν την τιμωρεί, τότε χάνει τ' αποδυτήρια».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης