Με τον αρχηγό παρόντα, όλα είναι καλύτερα!

Ο Τζόρνταν Χέντερσον έχασε το τελευταίο κομμάτι της φετινής Πρέμιερ Λιγκ με τραυματισμό, σήκωσε βέβαια το τρόπαιο του πρωταθλήματος για να γίνει ακόμα ένας ιστορικός αρχηγός που το καταφέρνει, ωστόσο, οι «κόκκινοι» ξέρουν πως όλα είναι καλύτερα όταν εκείνος είναι παρών!  



Με τον αρχηγό παρόντα, όλα είναι καλύτερα!

Ο «Χέντο» απολαμβάνει τον σεβασμό των συμπαικτών του, έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Γιούργκεν Κλοπ κι έχει καταφέρει αρκετά χρόνια μετά τις σκέψεις που υπήρχαν ακόμα και για δανεισμό του, να έχει γίνει πλέον εμβληματικός ηγέτης και ποδοσφαιριστής δίχως τον οποίο η Λίβερπουλ δεν τα καταφέρνει τόσο καλά, όσο όταν τον έχει στο γήπεδο.

Σε όλα τα κομμάτια της στατιστικής, ο Χέντερσον προσφέρει πολύ καλύτερες επιδόσεις στους «κόκκινους». Από το ποσοστό νικών, μέχρι τα γκολ υπέρ, τα γκολ κατά, τις φάσεις που δέχεται η ομάδα από τον αντίπαλο, τα γεμίσματα στην περιοχή για τη δημιουργία ευκαιριών αλλά και τις στιγμές ανησυχίας που αντιμετωπίζει ο Άλισον.

Το μοναδικό στο οποίο έχει υπάρξει μια ελάχιστα καλύτερη επίδοση, είναι οι τελικές προσπάθειες των παικτών του Κλοπ, καθώς, δίχως τον Χέντερσον, κάνουν δυο τελικές περισσότερες στον μέσο όρο τους...

Κώστας Ζάλιαρης