Έτοιμος να κοντράρει τον Ντε Χέα ο Χέντερσον! (pics)

Έπειτα από δυο καταπληκτικές σεζόν στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπου έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής, ο Ντιν Χέντερσον αποχαιρέτησε τις «λεπίδες» και επιστρέφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου ανήκει, προκειμένου να κοντράρει στα ίσια τον Νταβίντ Ντε Χέα για τη θέση κάτω απ' τα δοκάρια. 



Έτοιμος να κοντράρει τον Ντε Χέα ο Χέντερσον! (pics)

Ο Χέντερσον πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με την ομάδα του Κρις Γουάιλντερ που είχε φτάσει σε σημείο να διεκδικεί ακόμα και παρουσία στις πρώτες 5 θέσεις της βαθμολογίας ή και στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ! 

Ο Σόλσκιερ σίγουρα τον παρακολούθησε και κατάλαβε πως θα μπορούσε ο νεαρός πορτιέρε να βοηθήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ναι μεν υπήρξαν τα σενάρια που έλεγαν ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα ήθελαν να συνεχίσουν να δανείζουν τον Χέντερσον, ωστόσο, αυτός είναι αποφασισμένος ν' αποδείξει στο Κάρινγκτον ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσει τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

«Το γεγονός πως παίξαμε στην Πρέμιερ Λιγκ με τ' αδέρφια μου και κάναμε τέτοια σεζόν είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι ευγνώμων προς όλους, έμαθα πολλά, ωρίμασα και βελτιώθηκα. Μια φορά λεπίδα, για πάντα λεπίδα» έγραψε μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Χέντερσον και πλέον ετοιμάζεται για τις νέες προκλήσεις στο Μάντσεστερ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης