Έσπασε το πρωτόκολλο ο Λόβρεν και πήγε στους πανηγυρισμούς του Άνφιλντ! (vid)

Ο Ντέγιαν Λόβρεν, έχοντας πλέον περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που η Λίβερπουλ στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια, παραδέχθηκε ότι έσπασε το πρωτόκολλο της Πρέμιερ Λιγκ, έφυγε από το ξενοδοχείο της ομάδας και πήγε στους πανηγυρισμούς χιλιάδων οπαδών έξω από το «Άνφιλντ»!  



Έσπασε το πρωτόκολλο ο Λόβρεν και πήγε στους πανηγυρισμούς του Άνφιλντ! (vid)

Με την νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της 25ης Ιουνίου, οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ επέστρεψαν και επίσημα στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια.

Στο ξενοδοχείο της ομάδας στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι με πολλές μπύρες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως, ο Ντέγιαν Λόβρεν έφυγε από εκεί και βρέθηκε στο «Άνφιλντ» παρά τους αυστηρούς κανονισμούς!

«Ο Άντριαν δεν πίστευε ότι θα το κάνω και του έστελνα βίντεο για να δει τι γινόταν... Έβαλα μια μάσκα και πήγα, έπρεπε να πάω, έπρεπε να το δω. Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα» είπε ο νυν στόπερ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τη νύχτα που αδιαφόρησε για τον κορονοϊό και τον συνωστισμό και έζησε μια εμπειρία ζωής με τον κόσμο της Λίβερπουλ...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης