Αποκλεισμός της Γιουνάιτεντ με μοιραία άμυνα...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή από τη Σεβίλλη στον μεταξύ τους ημιτελικό του Γιουρλοπα Λιγκ στην Κολωνία και αποκλείστηκε, με την άμυνα της ομάδας του Σόλσκιερ να κάνει τραγικά λάθη στα δυο γκολ που δέχθηκε. Καυγάδισαν Φερνάντες και Λίντελοφ στο δευτέρο και καθοριστικό τέρμα των Ανδαλουσιανών, οι οποίοι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο γνωρίζοντας το δρόμο, ως... πολυνίκες του θεσμού! 



Αποκλεισμός της Γιουνάιτεντ με μοιραία άμυνα...

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα μπορούσαν να έχουν φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα όταν κέρδισαν το 22ο πέναλτί τους σε όλες τις διοργανώσεις στη φετινή σεζόν σε ανατροπή του Μάρκους Ράσφορντ που δέχθηκε πολύ σκληρό μαρκάρισμα και έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα.

Ο Μπρούνο Φερνάντες δεν λάθεψε και έκανε το 1-0 στο 9ο λεπτό σημειώνοντας το 8ο τέρμα του σε 10 αναμετρήσεις στη φετινή διοργάνωση.

Οι Ανδαλουσιανοί έδιναν ρυθμό στο ματς κι αυτό είχε ταχύτητα και μεγάλο ενδιαφέρον, με τον Σούσο από πλάγια θέση στο 26ο λεπτό να καταφέρνει να ισοφαρίσει σε 1-1 από μπαλιά που... διέσχισε την άμυνα της Γιουνάιτεντ μέχρι να φτάσει στο δεύτερο δοκάρι.

Κάπως έτσι σημειώθηκε και το γκολ της ανατροπής για τους Ανδαλουσιανούς στο φινάλε. Παρά το γεγονός πως ο σύλλογος του Μάντσεστερ στην έναρξη του δευτέρου μέρους είχε τρομερές ευκαιρίες για γκολ πέφτοντας πάνω στον εκπληκτικό Μπόνο, η Σεβίλλη πήρε το ματς και την πρόκριση.

Στο 78ο λεπτό από γύρισμα του Χεσούς Νάβας στην περιοχή από δεξιά, οι Μαγκουάιρ και Λίντελοφ ήταν... αλλού γι' αλλού και ο Λουκ Ντε Γιόνγκ είχε εύκολο έργο για να κάνει τελικό 2-1 και να στείλει την ομάδα του Λοπετέγκι στον μεγάλο τελικό!

Κώστας Ζάλιαρης