Ο Ρόμπερτσον εντυπωσιάστηκε και χειροκρότησε τον Αλφόνσο Ντέιβις! (pic & vid)

Ο Αλφόνσο Ντέιβις συνεχίζει στα 19 του και στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο ν' αποδεικνύει ότι έχει άστρο, με την εμφάνισή του απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο τρομερό 8-2 της Μπάγερν, να είναι τέτοια που έκανε και τον Άντι Ρόμπερτσον να τον χειροκροτήσει όντας εντυπωσιασμένος, ειδικά από τη στιγμή της ασίστ στον Κίμιχ.  



Ο Ρόμπερτσον εντυπωσιάστηκε και χειροκρότησε τον Αλφόνσο Ντέιβις! (pic & vid)

Ο Καναδός φουλ μπακ έχει δείξει φέτος πως είναι από τα καλύτερα αριστερά μπακ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, πιάνει απίστευτες ταχύτητες, έχει και ντρίμπλα, αποτελεί φόβητρο για τον αντίπαλο στο ένας με έναν παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του και είναι ένα παιδί που τα επόμενα χρόνια θα έχει εκτοξεύσει την αξία του.

Το βράδυ της Παρασκευής απέναντι στη Μπαρτσελόνα, ο Αλφόνσο Ντέιβις «χόρεψε» τον Νέλσον Σεμέδο σε σημείο ο Ρίο Φέρντιναντ να του... συστήσει να μην ανοίξει τα social media για λίγο καιρό, με τον αστέρα της Μπάγερν να κάνει και την ασίστ στον Κίμιχ και να το πανηγυρίζει έξαλλα διασκεδάζοντας τη στιγμή.

Ο Άντι Ρόμπερτσον μέσω social media έδειξε πόσο εντυπωσιάστηκε από τον νεαρό μπακ και χειροκρότησε την παρακάτω ενέργειά του...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης