«Κεραυνοί» Οζίλ: «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω, ίσως είχα δίκιο για τον μισθό»!

Ο Μεσούτ Οζίλ υπερασπίστηκε δυναμικά τον εαυτό του για την κατάσταση που επικρατεί με την θέση του στην Άρσεναλ, το συμβόλαιο, την κριτική που δέχεται και την αντίστασή του πριν από μερικούς μήνες στο θέμα των μειώσεων λόγω της πανδημίας! «Ίσως όπως φάνηκε να είχα και δίκιο που είχα αρνηθεί τη μείωση» αναφέρει!  



«Κεραυνοί» Οζίλ: «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω, ίσως είχα δίκιο για τον μισθό»!

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός που δεν έχει καταφέρει να... στεριώσει ούτε με τον Έμερι, ούτε με τον Λιούνγκμπεργκ, ούτε με τον Αρτέτα και συνεχώς μένει εκτός πλάνων περισσότερο λόγω νοοτροπίας κι όχι για αγωνιστικούς λόγους όπως φαίνεται, βγήκε στην αντεπίθεση για όλα όσα του καταλογίζουν.

Μιλώντας στην συνδρομητική ιστοσελίδα theAthletic, ο Οζίλ ανέφερε για το συμβόλαιό του: «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω κι αν θα φύγω. Όχι ο κόσμος. Τα πράγματα προφανώς και είναι δύσκολα, όμως αγαπάω την Άρσεναλ, αγαπάω να βρίσκομαι και να δουλεύω σε αυτό το κλαμπ, αγαπώ τους ανθρώπους που εργάζονται στον σύλλογο. Τους αληθινούς ανθρώπους, όχι τους άλλους... Εκείνους που με ξέρουν και με στηρίζουν από καιρό. Και επίσης αγαπώ και το Λονδίνο, είναι το σπίτι μου».

Όσο για το ζήτημα που είχε ξεσπάσει με την άρνησή του να δεχθεί μείωση στον μισθό του ώστε να βοηθήσει την Άρσεναλ να μην αντιμετωπίσει τρομερά οικονομικά προβλήματα αυτούς τους μήνες λόγω της πανδημίας και βλέποντας πλέον πως έχουν ήδη απολυθεί 55 υπάλληλοι, ο Οζίλ ανέφερε:

«Ως ποδοσφαιριστές της ομάδας προφανώς και θέλαμε να συνεισφέρουμε και να βοηθήσουμε, όμως θέλαμε να απαντηθούν όλες οι απορίες και τα ερωτήματά μας. Όλοι είχαμε την καλύτερη πρόθεση κι εγώ θα ήμουν διατεθειμένος να δεχθώ και πολύ μεγαλυτερη μείωση, αρκεί να ήταν ξεκάθαροι οι λόγοι και οι αιτίες από την πλευρά της διοίκησης. Το μόνο που έκαναν ήταν απλά να το πουν βιαστικά και να μας αναγκάσουν να το κάνουμε. Ήθελα να ξέρω αναλυτικά τι συνέβαινε και που θα πήγαιναν τα λεφτά μας.

Όχι να γίνει όλο αυτό βιαστικά και πρόχειρα. Δεν ήμουν ο μοναδικός που αρνήθηκα τη μείωση, αλλά προφανώς μονάχα το δικό μου όνομα βγήκε στη φόρα. Προφανώς επειδή εδώ και δυο χρόνια ο Τύπος προσπαθεί να με καταστρέψει. Δεν φοβάμαι και δεν θα διστάσω ποτέ να αντισταθώ και να στηρίξω όλα όσα πιστεύω. Εκ του αποτελέσματος, ίσως και να είχα δίκιο με την άρνησή μου, βλέποντας πως τελικά χάθηκαν θέσεις εργασίας παρά τη μείωση που ζήτησε το κλαμπ...».

Κώστας Ζάλιαρης