Το χαμόγελο του Τσιμίκα τα έλεγε όλα! (vids)

Το χαμόγελο της δικαίωσης, της απόλυρης υπερηφάνειας, της επιμονής που έφερε τους καρπούς των μεγάλων κόπων... Αυτό αντικατοπτρίστηκε στον Κώστα Τσιμίκα κατά την παρουσίασή του από τη Λίβερπουλ! 



Το χαμόγελο του Τσιμίκα τα έλεγε όλα! (vids)

Ο Έλληνας φουλ μπακ ανήκει επίσημα πλέον στη Λίβερπουλ για τα επόμενα χρόνια, υπογράφοντας το συμβόλαιό του, με τους Πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης να γνωστοποιούν την απόκτησή του έναντι περίπου 13 εκατομμυρίων ευρώ. 

Πρόκειται για μια τεράστια μεταγραφή για έναν ποδοσφαιριστή που έδειξε κόντρα στους αγγλικούς συλλόγους με τη φανέλα του Ολυμπιακού ότι μπορεί ν' αντέξει στο υψηλότερο επίπεδο, που πέρασε από τις Έσμπιεργκ και Βίλεμ με τη μορφή δανεισμού για να «ψηθεί» έπειτα από τα χρόνια που πέρασε στις ακαδημίες των «ερυθρολεύκων», που βρέθηκε στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών το 2018 και που εν έτει 2020 ανήκει στο μεγαλύτερο brand στον ποδοσφαιρικό πλανήτη αυτή τη στιγμή. 

Το χαμόγελό του σε κάθε φωτογραφία του με τη νέα του ομάδα και τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του, τα έλεγε όλα και δεν χρειάζεται επεξηγήσεις. Μια πέρα ως πέρα δίκαιη μεταγραφή, άξια για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή που ναι μεν θα βρεθεί πλέον στη Λίβερπουλ ως backup του Άντι Ρόμπερτσον, αλλά που μπορεί υπό τις οδηγίες του Κλοπ να μεγαλουργήσει και να φτάσει σε ακόμα πιο υψηλά επίπεδα τον τρόπο παιχνιδιού του...