Η... διαίρεση της 100άρας του Στέρλινγκ με τη Σίτι (vid)

Το γκολ που πέτυχε το βράδυ της Παρασκευής απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το 100ο στην καριέρα του Ραχίμ Στέρλινγκ με τη φανέλα του συλλόγου του Μάντσεστερ, με τα 20 εξ αυτών να είναι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.  



Η... διαίρεση της 100άρας του Στέρλινγκ με τη Σίτι (vid)

Ο Άγγλος επιθετικός, ο κορυφαίος μαζί με τον Τζόρνταν Χέντερσον για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε ό,τι αφορά στην Πρέμιερ Λιγκ, ήταν εκείνος που έδειξε το δρόμο προς το Final-8 της Λισαβόνας στη Σίτι στον επαναληπτικό με τη Ρεάλ στο Etihad.

Από το κλέψιμο του Ζέσους και την πάσα πάρε – βάλε του Βραζιλιάνου, ο Στέρλινγκ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στη νίκη (2-1) των «πολιτών», φτάνοντας στα 100 τέρματα με τη φανέλα των «γαλάζιων» του Μάντσεστερ.

Αυτό ήταν το 20ο του γκολ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με το αγγλικό κλαμπ, έχοντας ακόμα 68 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ, 7 στο Κύπελλο, 4 στο Λιγκ Καπ και 1 στο Community Shield...

Παράλληλα, εννοείται πως η φετινή είναι η κορυφαία σεζόν του Στέρλινγκ σε επίπεδο σκοραρίσματος (31) στη θητεία του στη Σίτι, ενώ, κανείς άλλος ποδοσφαιριστής από την Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει βρει περισσότερες φορές το δρόμο για τα δίχτυα σε όλες τις διοργανώσεις για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💯 up for @sterling7 at @mancity 🙌 ____ #btsport #football #soccer #sport #club2020 #championsleague #ucl #mancity #mcfc #sterling

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BT Sport (@btsport) στις

 

 

Κώστας Ζάλιαρης