Ο Μαρσιάλ έφτασε ήδη στο σύνολο των γκολ που πέτυχε το '18 και το '19! (vid)

Με το πλασέ που κατέληξε στα δίχτυα της Λασκ για το τελικό 2-1 με ανατροπή, το βράδυ της Τετάρτης στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ο φετινός εντυπωσιακός Άντονι Μαρσιάλ έφτασε στο σύνολο των τερμάτων που είχε πετύχει τις δυο αμέσως προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους!  



Ο Μαρσιάλ έφτασε ήδη στο σύνολο των γκολ που πέτυχε το '18 και το '19! (vid)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τη νέα σεζόν θα βρεθούν στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας καταφέρει να πάρουν την τελευταία θέση στην 4άδα της Πρέμιερ και παρά το γεγονός πως η πανδημία επηρέασε τρομερά το ποδόσφαιρο, ο Άντονι Μαρσιάλ ήταν εκεί για να δείξει ότι δεν επηρεάστηκε καθόλου.

Μαζί με τους Ράσφορντ, Λίνγκαρντ και Μπρούνο Φερνάντες, όλοι τους μετά το restart οδήγησαν τη Γιουνάιτεντ στην 4άδα με εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ο Γάλλος επιθετικός κατάφερε μετά και το γκολ στην ρεβάνς με τη Λασκ για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ να φτάσει πλέον στα 23 τέρματα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και έχει ακόμα ματς για να τα ξεπεράσει, ανάλογα την πορεία της ομάδας του Σόλσκιερ επί γερμανικού εδάφους τις επόμενες μέρες.

Τη σεζόν 2017-2018 είχε 11 γκολ για τη Γιουνάιτεντ, την αμέσως επόμενη πέτυχε ένα γκολ περισσότερο και φέτος έχει ήδη 23 τέρματα με την προοπτική να υπάρχουν ακόμα τρία ματς για τους «κόκκινους διαβόλους» αν καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τέλους στο Γιουρόπα Λιγκ, στο Final-8 της Γερμανίας!

Κώστας Ζάλιαρης