Εκνευρισμένοι οι παίκτες της Άρσεναλ με τις απολύσεις, αναλαμβάνουν δράση!

Προς τιμήν τους, οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ φαίνεται ν' αντιδρούν στην πολύ άσχημη εξέλιξη που σημειώθηκε με την απόλυση 55 υπαλλήλων του συλλόγου! Πίστευαν πως με την αποδοχή της μείωσης των μισθών τους όλα θα κυλούσαν ομαλά και τώρα είναι εκνευρισμένοι με τον τρόπο που χειρίστηκε το οικονομικό θέμα η διοίκηση!  



Εκνευρισμένοι οι παίκτες της Άρσεναλ με τις απολύσεις, αναλαμβάνουν δράση!

Σύμφωνα με την συνδρομητική ιστοσελίδα theAthletic και τον έγκριτο ρεπόρτερ Ντέιβιντ Όρνσταϊν, οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ είναι εξαγριωμένοι από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως 55 υπάλληλοι του κλαμπ απομακρύνθηκαν από τις δουλειές τους και έμειναν δίχως εισόδημα σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για όλους εξαιτίας της πανδημίας.

Όπως τονίζουν μεταξύ τους οι παίκτες της ομάδας, εκείνοι αποδέχθηκαν μείωση της τάξεως του 12,5% στις απολαβές τους με την εγγύηση από πλευράς διοίκησης πως θα μπορούσε με αυτό τον τρόπο να υπάρξει μια ισορροπία και να μην επηρεαστεί κανείς σε τρομερό βαθμό από τις οικονομικές δυσκολίες.

Τώρα, η εξέλιξη της απόλυσης των 55 ανθρώπων έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσεκαι και ετοιμάζεται αντίδραση από τους παίκτες με επιστολή προς τους διοικούντες!

Κώστας Ζάλιαρης