Τζάκετ: «Όχι άσκοπες σπατάλες»

Ο τεχνικός της Μίλγουολ, Κένι Τζάκετ υποστήριξε σε πρόσφατες δηλώσεις του, ότι δεν θα γίνουν άσκοπες σπατάλες στις μεταγραφές ακόμα και αν ανέβει στην Τσάμπιονσιπ η ομάδα.



Τζάκετ: «Όχι άσκοπες σπατάλες»

Η Μίλγουολ το Σάββατο αντιμετωπίζει στον Γουέμπλεϊ την Σουίντον για τον τελικό των πλέϋ-οφ της Λιγκ1 και μια θέση για την Τσάμπιονσιπ. Ο Κένι Τζάκετ ήταν κατηγορηματικός ότι και η άνοδος να επιτευχθεί, θα γίνουν κινήσεις ουσίας και με σχετικά λίγα χρήματα αφού υπάρχουν υψηλοί μισθοί και συμβόλαια παικτών και η ομάδα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει όπως οι Λιντς, Νόριτς, Σαουθάμπτον και Χάντερσφιλντ που είναι περίπου ίδιων… κυβικών.

 

Ο Τζάκετ πιστεύει ότι οι περισσότεροι παίκτες που έχει αυτήν την στιγμή στο ρόστερ της η Μίλγουολ, μπορούν να σηκώσουν το βάρος της Τσάμπιονσιπ και δεν θα ρισκάρει με πολλά νέα πρόσωπα.

 

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Αν ανέβουμε, κάτι θα επιδιώξουμε να αλλάξουμε αλλά δεν πρόκειται να ξοδέψουμε πολλά χρήματα. Θέλω να δώσω την ευκαιρία και στους τωρινούς παίκτες να πάρουν γεύση από ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».