Το «κατηγορώ» της Στόκσμπριτζ στον Βάρντι!

Για αχαριστία από μεριά του Τζέιμι Βάρντι κάνει λόγο η Στόκσμπριτζ, η οποία κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή ότι ήταν... απών στις δύσκολες ώρες που περνά η ομάδα εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού.  



Το «κατηγορώ» της Στόκσμπριτζ στον Βάρντι!

Η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε ο επιθετικός της Λέστερ έχει ενοχληθεί με την απουσία του ποδοσφαιριστή, προς τιμήν του οποίου έχει δώσει το όνομά του σε συγκεκριμένη εξέδρα στο γήπεδο της!

Μάλιστα, ο πρόεδρος του κλαμπ, Γκρέιαμ Φέρνες, στις δηλώσεις του για τον Βρετανό άσο τόνισε την αντίφαση του να εισπράττει περίπου 12 εκατ. τον χρόνο, τη στιγμή που το κλαμπ ψάχνει μόλις 16.000 λίρες για τη χορηγική συμφωνία που θα αλλάξει αυτόματα το όνομα της εξέδρας.

«Ο Τζέιμι Βάρντι ξέφυγε από τα ραντάρ με τις παλιές επαφές του, κάτι που με λυπεί για να είμαι ειλικρινής. Δεν έχουμε ζητήσει ποτέ καμία βοήθεια, αλλά ξέρουμε πως έχει επίγνωση της κατάστασής μας, χωρίς να έχει βοηθήσει σε τίποτα. Όταν σκέφτεσαι όλα τα χρήματα που έχει κερδίσει, θα υπέθετες εύκολα πως θα έκανε κάτι για να βοηθήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια πέταξε την... απειλή του προς τον 33χρονο αρχισκόρερ:

«Αν μπορούμε να βρουμε έναν σπόνσορα για την εξέδρα, θα βγάλουμε το όνομα του Βάρντι. Είναι υποχρεωτικό για να είμαι δίκαιος. Ψάχνουμε συγκεκριμένα 16.000 λίρες για δύο σεζόν και υπάρχουν κάποιες συζητήσεις προς το παρόν- αλλά αν ο Βάρντι θέλει να το πληρώσει για να κρατήσει το όνομά του στην εξέδρα, μπορεί να το κάνει».