Η χειρότερη συγκομιδή της Τότεναμ τα τελευταία 11 χρόνια και πάλι... πάνω από την Άρσεναλ!

Η Τότεναμ κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν έχοντας αποτύχει να διεκδικήσει οτιδήποτε περισσότερο στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, κατάφερε ακόμα και στη χειρότερη παρουσία της στο πρωτάθλημα τα τελευταία 11 χρόνια, να βάλει από κάτω την Άρσεναλ! 



Η χειρότερη συγκομιδή της Τότεναμ τα τελευταία 11 χρόνια και πάλι... πάνω από την Άρσεναλ!

Ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο ως φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, με την πίκρα της έκβασης του τελικού της Μαδρίτης και στη θεωρία είχε τη δίψα να διορθώσει τα πράγματα και να βρει κίνητρο για να ξαναφτάσει σε επιτυχίες. 

Ήταν μάταιο... Ο Ποτσετίνο είχε αδειάσει, η ομάδα έκανε κάκιστο πρώτο μισό, ο Μουρίνιο κατάφερε να προκαλέσει μια ισορροπία και εν τέλει πανηγυρίστηκε η παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς. 

Το θέμα με την Τότεναμ είναι πως συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς των τελευταίων 11 ετών στην Πρέμιερ Λιγκ και πάλι κατάφερε να βάλει την μεγάλη της αντίπαλο, Άρσεναλ, από κάτω! 

Οι «κανονιέρηδες» ξεκίνησαν με Έμερι, συνέχισαν με Λιούνγκμπεργκ, έχουν πλέον τον Αρτέτα και βρίσκονται και στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όμως η ταλαίπωρη σεζόν τους αποτυπώθηκε στην 8η θέση που κατέλαβαν για φέτος...

Κώστας Ζάλιαρης