Λάμπαρντ: «Έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με εμάς ο Πέδρο...»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ επιβεβαίωσε πως ο Πέδρο αποχωρεί από την Τσέλσι και το «Στάμφορντ Μπριτζ» με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, δηλώνοντας ευγνώμων προς τον Ισπανό για τον επαγγελματισμό του και την ποιότητα του χαρακτήρα που επέδειξε τη φετινή σεζόν. 



Λάμπαρντ: «Έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με εμάς ο Πέδρο...»

Ο Πέδρο βρέθηκε εκτός πλάνων, ήταν σχεδόν μόνιμα στον πάγκο, ήξερε πως ο χρόνος του τελείωνε στην Τσέλσι έπειτα από αρκετά χρόνια κατά τα οποία πανηγύρισε τίτλους και φαίνεται πως έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρόμα για να συνεχίσει στην Αιώνια πόλη την καριέρα του από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. 

Λίγο μετά το 2-0 επί της Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Φρανκ Λάμπαρντ επιβεβαίωσε ότι: «Ο Πέδρο έπαιξε για τελευταία φορά με εμάς και στ' αποδυτήρια αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του». 

Ο Άγγλος κόουτς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Πέδρο για τον επαγγελματισμό που επέδειξε φέτος και την νοοτροπία του καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν παρά το γεγονός πως δεν έπαιρνε παιχνίδια. 

Ο πολύπειρος εξτρέμ αποχωρεί έπειτα από πέντε χρόνια θητείας, 205 συμμετοχές, 43 γκολ και 28 ασίστ, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2017, το Κύπελλο του 2018 και φυσικά ήταν παρών στον θρίαμβο του Γιουρόπα Λιγκ τον Μάιο του 2019 στο Μπακού. 

Κώστας Ζάλιαρης