Η Γουλβς βρίσκεται σε κατάσταση αγωνιστικής περιόδου εδώ και 367 μέρες!

Ακόμα κι αν υπήρξε ένα κενό διάστημα τριών μηνών λόγω της έξαρσης της πανδημίας, η Γουλβς έχει να λέει ότι βρίσκεται σε αγωνιστική εγρήγορση και επαγρύπνηση για περισσότερο από έναν ολόκληρο χρόνο! 



Η Γουλβς βρίσκεται σε κατάσταση αγωνιστικής περιόδου εδώ και 367 μέρες!

Η σεζόν των «λύκων» ξεκίνησε από τα τέλη του Ιούλη (25/7) του 2019, όταν τότε κλήθηκαν να ξεκινήσουν από νωρίς το ταξίδι τους στα προκριματικά του Europa League, κάνοντας ελάχιστες διακοπές ώστε να ξαναμπούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. 

Φέτος, μπορεί η πανδημία να σταμάτησε τα πάντα για ένα τρίμηνο και τα πρωταθλήματα να επέστρεψαν για να ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έπρεπε άπαντες να συνεχίσουν τις προπονήσεις από το σπίτι και να διατηρηθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. 

Η Γουλβς έχει ακόμα τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Europa League στις αρχές Αυγούστου, η φετινή αγωνιστική περίοδος για εκείνη έχει ξεπεράσει τον ένα ημερολογιακό χρόνο και συνεχίζει, με την 367η μέρα να τη βρίσκει στο τελευταίο ματς του φετινού πρωταθλήματος απέναντι στην Τσέλσι! 

Κώστας Ζάλιαρης