Η μάχη για το Golden Boot και το αβαντάζ του Βάρντι (pic)

Έχει μπροστά του ένα ματς... αίμα κι άμμος, ωστόσο, αν βοηθήσει τη Λέστερ να βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τζέιμι Βάρντι θα γράψει και προσωπική ιστορία με την κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού για τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. 



Η μάχη για το Golden Boot και το αβαντάζ του Βάρντι (pic)

Ο Άγγλος στράικερ των «αλεπούδων» έκανε μια από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του στο κορυφαίο επίπεδο και η Λέστερ έκανε την καλύτερη σεζόν μετά από εκείνη του έπους του 2016, όταν κόντρα σε όλους και σε όλα και δίχως να το περιμένει κανείς, κατέκτησε το πρωτάθλημα. 

Ο Βάρντι αυτή τη στιγμή σκοράρει ανελλιπώς, έχει φτάσει στα 23 τέρματα και είναι πρώτος στον πίνακα των σκόρερ, μπαίνοντας στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. 

Στο ματς της Λέστερ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρίνεται μια θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Βάρντι έχει την ευκαιρία να συνδυάσει ευρωπαϊκό εισιτήριο στ' αστέρια με προσωπική διάκριση. 

Πάντως, περιμένουν στη γωνία οι Ντάνι Ινγκς και Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τη Σαουθάμπτον ν' αντιμετωπίζει τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ να φιλοξενεί την καταδικασμένη σε υποβιβασμό, Γουότφορντ...

 

Eight years ago Jamie Vardy was playing non-league football for Fleetwood Town. This weekend, he COULD win the Premier League Golden Boot 🏆🏆

Δημοσιεύτηκε από Match of the Day στις Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020

 

Κώστας Ζάλιαρης