Νταβίντ Σίλβα: Αφήνει πίσω μόνο τον Αγουέρο από την εποποιία του 2012!

Στην ιστορία θα μείνει η αποψινή μέρα για τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς, ο Νταβίντ Σίλβα αποχωρεί έπειτα από 10 χρόνια παρουσίας και τρομερής προσφοράς στην ομάδα, αφήνοντας πλέον πίσω του μονάχα τον Σέρχιο Αγουέρο από το ρόστερ που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2012 επαναφέροντας το κλαμπ στην κορυφή μετά από 44 χρόνια! 



Νταβίντ Σίλβα: Αφήνει πίσω μόνο τον Αγουέρο από την εποποιία του 2012!

Ο Νταβίντ Σίλβα ανέφερε πως αυτό που θέλει να θυμάται ο κόσμος από εκείνον είναι το ωραίο του ποδόσφαιρο και έπειτα από μια γεμάτη 10ετία με τα γαλάζια χρώματα της Σίτι, όντας μέλος των πιο επιτυχημένων χρόνων του κλαμπ στη σύγχρονη εποχή, ρίχνει τους τίτλους τέλους της θητείας του. 

Σήμερα, στο παιχνίδι με τη Νόριτς θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα των «πολιτών» και το περιβραχιόνιο του αρχηγού και θ' αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι και με τεράστια υπερηφάνεια για όσα πέτυχε με τον σύλλογο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως με τη δική του αποχώρηση από το ρόστερ, πλέον, απομένει μονάχα ο Σέρχιο Αγουέρο από τη Σίτι που το 2012 με την τεράστια ανατροπή απέναντι στην ΚΠΡ στο φινάλε κατέκτησε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά έπειτα από 44 χρόνια...

Κώστας Ζάλιαρης