Λίβερπουλ: Έφτασε η μεγάλη στιγμή! (vid)

Ελάχιστες ώρες απομένουν πλέον για την ιστορική βραδιά κατά την οποία οι παίκτες της Λίβερπουλ θα σηκώσουν ψηλά στον ουρανό του «Άνφιλντ» τον τίτλο του πρώτου πρωταθλήματος του συλλόγου έπειτα από 30 χρόνια!  



Λίβερπουλ: Έφτασε η μεγάλη στιγμή! (vid)

Οι «κόκκινοι» μπορεί να περίμεναν τρεις δεκαετίες, να πέρασαν από πολλά στάδια, πολλές απογοητεύσεις, πολλές πίκρες, πολλές απορίες για το μέλλον, όμως, δεν έπαψαν στιγμή να πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να επιστρέψουν.

Το κατάφεραν εν έτει 2020, ακόμα κι αν χρειάστηκε ο κόσμος να συγκλονιστεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Απόψε το βράδυ, στο Kop, λίγη ώρα μετά το ματς με την Τσέλσι, ο Κλοπ και οι παίκτες του θα παραλάβουν τα μετάλλιά τους από τον Κένι Νταλγκλίς και ο ουρανός θα φωτιστεί από τα πυροτεχνήματα τη στιγμή που ο Τζόρνταν Χέντερσον θα σηκώσει ψηλά στον ουρανό το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ.

30 χρόνια μετά, η Λίβερπουλ επέστρεψε! Και μπορεί να είναι μόνη της, αφού οι οπαδοί δεν μπορούν να χαρούν μαζί της ελέω Πρωτοκόλλου Ασφαλείας, ωστόσο, αυτό που ξεκαθαρίζουν άπαντες από τον σύλλογο είναι πως: «Τα όνειρά μας γίνονται αληθινά, μείνετε σπίτι και όταν μπορέσουμε, θα το χαρούμε όλοι μαζί όπως ακριβώς πρέπει. Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης