Ο Πίρσον εξασφάλισε περισσότερους βαθμούς από Νιούκαστλ, Πάλας και Λέστερ!

Ο Νάιτζελ Πίρσον σε μια ακατανόητη απόφαση από τη διοίκηση της Γουότφορντ απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας κι όμως είχε καταφέρει από τον Δεκέμβρη που προσελήφθη, να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς ακόμα κι από τη Λέστερ!  



Ο Πίρσον εξασφάλισε περισσότερους βαθμούς από Νιούκαστλ, Πάλας και Λέστερ!

Οι «hornets» παλεύουν να επιβιώσουν στην Πρέμιερ Λιγκ, παραμένουν με το άγχος, όμως θα επιχειρήσουν να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο που είναι να παρουσιαστούν και την επόμενη σεζόν στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Σε μια ποδοσφαιρική χρονιά που όλα πήγαιναν λάθος για το κλαμπ μέχρι τον Δεκέμβρη με τους Κίκε Φλόρες και Χάβι Γκράθια να τα κάνουν μαντάρα, ο Πίρσον ανέλαβε με το κλαμπ στην τελευταία θέση και κατάφερε να του έχει δώσει τρομερές πιθανότητες επιβίωσης.

Παρ' όλα αυτά, η διοίκηση αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει δυο ματς πριν από το τέλος της σεζόν και αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς και που εξόργισε τους οπαδούς.

Μια ματιά στη βαθμολογική συγκομιδή των ομάδων από την ημέρα που ο Πίρσον βρέθηκε στο «τιμόνι» της Γουότφορντ θα πείσει για την προσπάθεια που έκανε ο κόουτς, αφού η πρώην, πλέον, ομάδα του, συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς από Νιούκαστλ, Κρίσταλ Πάλας, Λέστερ, Γουέστ Χαμ και Μπράιτον!

Φυσικά, είχε και το μεγαλύτερο ποσοστό νικών από κάθε άλλον προπονητή που βρέθηκε με τους hornets στην Πρέμιερ Λιγκ, φτάνοντας στο 35%, με βαθμολογική συγκομιδή 1,25 ανά παιχνίδι! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης