Ο υπέροχος Μπιέλσα σταμάτησε με το αυτοκίνητο και αγκάλιασε οπαδό με κινητικά προβλήματα (vid)

Αποχωρώντας από το Pride Park μετά το 3-1 επί της Ντέρμπι Κάουντι, ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν μπόρεσε ν' αντισταθεί στη θέα μιας οπαδού της Λιντς σε αμαξίδιο. Σταμάτησε το όχημά του, κατέβηκε κι ενώ προσέχει και τηρεί τις αποστάσεις αποφεύγοντας και τις χειραψίες λόγω του κορονοϊού, αγκάλιασε με θέρμη την κοπέλα και βγήκε φωτογραφία μαζί της!



Ο υπέροχος Μπιέλσα σταμάτησε με το αυτοκίνητο και αγκάλιασε οπαδό με κινητικά προβλήματα (vid)

Ο Αργεντινός τεχνικός της Λιντς και πρωτεργάτης της ιστορικής ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 16 χρόνια, έδειξε γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. 

Αποχωρώντας με το αυτοκίνητό του από το γήπεδο της Ντέρμπι, το απόγευμα της Κυριακής, μόλις αντίκρισε μια οπαδό σε αμαξίδιο δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή και σταμάτησε. 

Κατέβηκε από το όχημα και πήγε να την αγκαλιάσει προσφέροντάς της μια τρομερή στιγμή, αν και ο Μπιέλσα αποφεύγει ακόμα και να δώσει το χέρι του σε άλλον, φροντίζοντας την υγεία και τα μέτρα προστασίας. 

Είναι χαρακτηριστικό πως το βράδυ της Παρασκευής μετά την εξασφάλιση της ανόδου της Λιντς, βγήκε από το σπίτι να χαιρετήσει τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τον αποθεώσει κι εκείνος έκανε την κίνηση με τον αγκώνα για να τους ευχαριστήσει. 

Τώρα, όμως, τα άφησε όλα στην άκρη κι έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά στην οπαδό στο αμαξίδιο...

Υπέροχος, Μαρσέλο Μπιέλσα...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης