Απίστευτος Αρτέτα, βαδίζει στα χνάρια του Πεπ! (vid)

Ένα τρομερό σχολείο φαίνεται πως ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τον Μικέλ Αρτέτα, με τον νυν κόουτς της Άρσεναλ να έχει πάρει από τον Καταλανό τεχνικό της Σίτι τα πάντα! Τον τρόπο που δίνει οδηγίες, την ένταση στις κινήσεις, την πειθώ για να καταλάβουν οι παίκτες του όσα τους ζητάει στον αγωνιστικό χώρο...



Απίστευτος Αρτέτα, βαδίζει στα χνάρια του Πεπ! (vid)

Ο Αρτέτα αναδείχθηκε θριαμβευτής της δεύτερης κόντρας με τον Πεπ, αφού κατάφερε να στείλει την Άρσεναλ για 21η φορά στην ιστορία της, σε τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. 

Οι «κανονιέρηδες» με τα δυο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στον ημιτελικό του Σαββάτου περιμένουν πλέον τον αντίπαλό τους στο «Γουέμπλεϊ» στο παιχνίδι της 1ης Αυγούστου, με τον προπονητή των Λονδρέζων να έχει πάρει πολλά από την συνεργασία του με τον Πεπ. 

Έπειτα από την τριετία κατά την οποία συνεργάστηκαν και μεγαλούργησαν στη Σίτι, ο Αρτέτα ανέλαβε την Άρσεναλ και στον ημιτελικό του FA Cup έδειξε όλα όσα έχει κερδίσει από την συνύπαρξή του με τον Γκουαρδιόλα. 

Οι κινήσεις του, η ένταση, η ομιλία στο cooling break, οι οδηγίες που δίνει με το πάθος του, η παρουσία του στην γραμμή του πλαγίου άουτ για να φωνάξει στους παίκτες του. Όλα έχουν κάτι από Πεπ...

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης