Χαμός στην Τσάμπιονσιπ μετά τα σαββατιάτικα αποτελέσματα

Στο πιο παραγωγικό παιχνίδι της αγωνιστικής, η Φούλαμ επικράτησε 5-3 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και της απευθείας ανόδου, ενώ η Μπρέντφορντ έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να είναι αυτή που θα περάσει πίσω από την Λιντς. Την ίδια ώρα η Μίλγουολ είδε τις ελπίδες της για συμμετοχή στα πλέι οφ να εκμηδενίζονται. Μάχη ανάμεσα σε Κάρντιφ και Σουόνσι για την τελευταία θέση της εξάδας, με τους «κύκνους» να μειώνουν την διαφορά.



Χαμός στην Τσάμπιονσιπ μετά τα σαββατιάτικα αποτελέσματα

Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις.

Ένα γκολ από το 38ο λεπτό στην ε΄δρα της Στόουκ ήταν αρκετό για να οδηγήσει την Μπρέντφορντ στην ήττα (1-0) και να μην της επιτρέψει έστω να ισοβαθμήσει με την δεύτερη Γουέστ Μπρομ η οποία ηττήθηκε χθες, με την μεταξύ τους διαφορά να παραμένει στον έναν βαθμό και τα αρνητικά τους αποτελέσματα να δίνουν την ευκαιρία στην Φούλαμ να πιέσει πολύ για να μπει σφήνα ανάμεσά τους.

Στο -1 και στο -2 από την 3η και 4η θέση αντιστοίχως οι «κότατζερς», που αποτελούν και την τελευταία ομάδα της τριάδας που θα παλέψει μέχρι τέλους για τις θέσεις 2-4. Πολύ πίσω τους (10 βαθμούς) βρίσκονται οι Νότιγχαμ Φόρεστ και Κάρντιφ (ένα ματς λιγότερο η πρώτη) και ακριβώς από πίσω είναι η Σουόνσι με το 1-0 υπέρ της Μπρίστολ Σίτι, η οποία έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο από το σημείο του πέναλτι. Μετά το υπέρ της 2-0 επί της Μπέρμιγχαμ, ελπίδες συμμετοχής στα πλέι οφ διατηρεί και η Πρέστον (65β.), με όλες τις από πίσω να είναι εκτός διεκδίκησης ενός εισιτηρίου.

Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα είχαμε και στην ουρά της κατηγορίας, με την Λούτον να παίρνει τεράστιας σημασίας διπλό στην έδρα της Χαλ και να την σπρώχνει στην άκρη του γκρεμού. 0-1 το σκορ με τέρμα του Καζένγκα Λούα-Λούα πέντε λεπτά πριν το τέλος για τους νεοφώτιστους, οι οποίοι δεν πέφτουν αμαχητί και βάζουν πλώρη για παραμονή έχοντας την Τσάρλτον στην ισοβαθμία (48β.) και της Μπέρμιγχαμ και Μίντλεσμπρο στους δύο βαθμούς.