O… Tζέιμι Λάνιστερ έστειλε τρομερό μήνυμα στον Μπιέλσα (video)

Μπορεί για χρόνια ολόκληρα να μαχόταν για το… θρόνο, όμως αν ήταν στο χέρι του σίγουρα θα τον έδινε στον Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο «Τζέιμι Λάνιστερ», κατά κόσμον Κόστερ- Βαλντάου, είναι γνωστός οπαδός της Λιντς και αμέσως μετά την επιτυχία της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ έστειλε το μήνυμά του στον Αργεντινό προπονητή!  



O… Tζέιμι Λάνιστερ έστειλε τρομερό μήνυμα στον Μπιέλσα (video)

«Σίγουρα θα είσαι πολύ απασχολημένος, παρακολουθώντας τις ενδεκάδες της Πρέμιερ Λιγκ για τις τελευταίες… 5.000 μέρες! Χαλάρωσε όμως Μαρσέλο. Μας ανέβασες κατηγορία! Έγραψες ιστορία με τη Λιντς! Από σήμερα το βράδυ είσαι αθάνατος. Το όνομά σου. Το στυλ σου», τόνισε αρχικά ο Κόστερ – Βαλντάου και συνέχισε:

«Μας πήρε τόσο καιρό. Τα νεανικά μας χρόνια πέρασαν από τότε που ημασταν για τελευταία φορά στην Πρέμιερ Λιγκ. Την ημέρα που υποβιβαστήκαμε η κόρη μου ήταν τριών ετών. Κοίταξέ την τώρα. Μπορεί να οδηγήσει, μπορεί να ψηφίσει, μπορεί να πάει στη δουλειά. Πλέον είμαστε όλοι πολύ μεγαλύτεροι. Μοιάζει διαφορετικός κόσμος. Όμως σήμερα μας έκανες να ξανανιώσουμε. 16 σκληρά χρόνια. Μαρσέλο θέλω να ακούσεις αυτό το μήνυμα. Σε αγαπάμε…»!