Ράσφορντ και Μαρσιάλ συνεχίζουν το βιολί τους... (vid)

Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση βρίσκονται οι Μάρκους Ράσφορντ και Άντονι Μαρσιάλ, με τον Σόλσκιερ να έχει στη διάθεσή του δυο... πολυβόλα για κάθε αντίπαλη εστία, στην πιο παραγωγική συνεργασία από κάθε άλλο δίδυμο μέσα σε μια σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ! 



Ράσφορντ και Μαρσιάλ συνεχίζουν το βιολί τους...  (vid)

Ο Μαρσιάλ και ο Ράσφορντ καθάρισαν το παιχνίδι και με την Κρίσταλ Πάλας, το βράδυ της Πέμπτης στο Selhurst Park, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για να συνεχίσει η Γιουνάιτεντ το κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. 

Φυσικά, στα δυο γκολ συμμετείχε και ο Μπρούνο Φερνάντες που είναι ασταμάτητος όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι, πέρα από αυτό της εκτέλεσης όταν του παρουσιάζεται η ευκαιρία. 

Μέσα στη φετινή σεζόν, ο Άντονι Μαρσιάλ έχει σκοράρει 22 φορές και έχει μοιράσει 8 ασίστ, πράγμα που σημαίνει ότι έχει συμβολή σε γκολ κάθε 104 αγωνιστικά λεπτά. 

Από την πλευρά του, ο Μάρκους Ράσφορντ έχει μετρήσει ακριβώς τα ίδια και σε γκολ και σε «σερβιρίσματα» προς τους αντιπάλους του, όντας εκείνος που έκανε την τελική πάσα στον Μαρσιάλ για να κλειδώσει ο Γάλλος το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους «αετούς». 

Βέβαια, η επίδοση του Άγγλου επιθετικού αναλογικά και με τα λεπτά που αγωνίζεται, φτάνει τη συμμετοχή του στο σκοράρισμα κάθε 100' στον αγωνιστικό χώρο. 

Το δίδυμο Ράσφορντ - Μαρσιάλ έχει πλέον εφτά γκολ με αποκλειστικά δική του συνεργασία σε επίπεδο πρωταθλήματος και είναι το πιο παραγωγικό ντουέτο που έχει επιδείξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ μέσα σε μια αγωνιστική περίοδο! 

 

Κώστας Ζάλιαρης