Δεν χάρηκε... καθόλου με τη δικαίωση της Σίτι ο Κλοπ!

Ως άνθρωπος που λέει πάντα αυτό που σκέφτεται, δίχως να σκέφτεται τις δημόσιες σχέσεις και αν τα λόγια του ακουστούν σκληρά, ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε... εν μέρει αντίθετος με τη δικαίωση της Μάντσεστερ Σίτι από το CAS, κάνοντας λόγο για: «Κακή μέρα για το ποδόσφαιρο»!  



Δεν χάρηκε... καθόλου με τη δικαίωση της Σίτι ο Κλοπ!

Ο κόουτς της Λίβερπουλ δεν θα μπορούσε ν' αποφύγει την ερώτηση για τις εξελίξεις στη Μάντσεστερ Σίτι και την αναίρεση της τιμωρίας της στο CAS μετά την προσφυγή που έκανε για την ποινή του διετούς ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

«Από τη μια είναι θετικό γιατί αν η Σίτι δεν είχε 10-12 παιχνίδια στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, τότε πραγματικά δεν θα είχε τύχη καμία άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, όμως, είναι κακή μέρα για το ποδόσφαιρο γιατί το FFP υποτίθεται ότι βοηθάει και στις ισορροπίες και το μέλλον του Champions League...» είπε ο Kloppo, που μίλησε και για την πολύ όμορφη έκπληξη που έκανε στον Ακινφένουα, στέλνοντάς του συγχαρητήριο μήνυμα μετά την άνοδο στην Championship:

«Είναι καλεσμένος στην γιορτή που θα κάνουμε όταν μπορέσουμε για το πρωτάθλημα! 100%! Τον είδα όταν είχε πάει σε προπόνηση με τη φανέλα της ομάδας μας και ήταν πολύ αστείο. Μου έστειλε και βίντεο χθες το βράδυ και ήταν πολύ χαρούμενος».