Η τρομερή συνέντευξη... δικαίωσης του Ακινφένουα και το μήνυμα που του έστειλε ο Κλοπ! (vids)

Ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα έδωσε ρεσιτάλ και μια από τις καλύτερες συνεντεύξεις, αμέσως μετά την ιστορική άνοδο της Γουίκομ στην Τσάμπιονσιπ με το 2-1 επί της Όξφορντ! «Πριν από τέσσερα χρόνια στεκόμουν μπροστά σας όντας άνεργος, τώρα δέχομαι τηλεφώνημα μόνο από τον Κλοπ» φώναζε και έστελνε μήνυμα... ζωής. Και ο Γερμανός ανταποκρίθηκε! 



Η τρομερή συνέντευξη... δικαίωσης του Ακινφένουα και το μήνυμα που του έστειλε ο Κλοπ! (vids)

Ο Ακινφένουα προσπαθώντας να ηρεμήσει από την ένταση του ενθουσιασμού για την άνοδο που πανηγύρισε με τη Γουίκομ κόντρα σε όλους και σε όλα, από τη στιγμή που η ομάδα είχε μόλις εννέα παίκτες το περασμένο καλοκαίρι και ήταν φαβορί για υποβιβασμό στη LeagueTwo, είπε: 

«Ο μόνος από τον οποίο δέχομαι αυτή τη στιγμή να με πάρει είναι ο Κλοπ για να το πανηγυρίσουμε μαζί! Πριν από τέσσερα χρόνια ήμουν μπροστά σας και ήμουν άνεργος! Ευχαριστώ τον Θεό γιατί κάνει τα απίθανα, πιθανά.

Στη ζωή και το ποδόσφαιρο, αυτό που ενδιαφέρει είναι οι γνώμες. Πριν από τέσσερα χρόνια, κάποιος είπε τη γνώμη του για εμένα και αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι η άποψη που έχεις για τον εαυτό σου. Και αισθάνομαι τυχερός και ευλογημένος που βρήκα έναν προπονητή και συμπαίκτες που να πιστεύουν σε μένα». 

Λίγη ώρα αργότερα, ο Κλοπ απάντησε στην... πρόκληση και του έστειλε με βίντεο τις ευχές του! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης