Πήγε 32, περίμενε 1.616 λεπτά και ισοπέδωσε την Τσέλσι!

Ο Ντέιβιντ ΜακΓκόλντρικ, το απόγευμα του Σαββάτου, έζησε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό του όνειρο με τα πρώτα του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, στην ηλικία των 32 ετών και των 225 ημερών!  



Πήγε 32, περίμενε 1.616 λεπτά και ισοπέδωσε την Τσέλσι!

Πριν από το παιχνίδι με τους «μπλε» του Λονδίνου, ο ΜακΓκόλντρικ δεν μπορούσε με τίποτα να βρει δίχτυα.

Έπαιρνε τις συμμετοχές του, έκανε τις προσπάθειές του, είτε 40 τελικές ενέργειες στα ματς που αγωνίστηκε και δεν είχε καταφέρει να χριστεί σκόρερ.

Το απόγευμα του Σαββάτου στο Bramall Lane απέναντι στην Τσέλσι, έζησε ένα μεγάλο όνειρο. Αυτό που είχε από την ηλικία των 16 ετών, όταν κι έκανε ντεμπούτο σε επίπεδο ανδρών. Από τότε πέρασαν άλλα 16 χρόνια για να βάλει γκολ στο κορυφαίο επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά άξιζε όλη την αναμονή.

Έπειτα από 40 τελικές και 1.616 λεπτά συμμετοχής στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου δίχως να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ο Ντέιβιντ ΜακΓκόλντρικ σκόραρε δις σε διάστημα 60 λεπτών με δυο τελικές στην εστία του Κέπα!

Είχε 72% ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων, 5 επιτυχημένες εναέριες μονομαχίες, 3 τελικές, 2 στην εστία και σκόραρε δυο φορές για να βοηθήσει την ομάδα του Κρις Γουάιλντερ να φτάσει στο επιβλητικό 3-0 επί των «μπλε» του Φρανκ Λάμπαρντ.

 

Κώστας Ζάλιαρης