Οι... βαρετές καλύτερες στιγμές των Άρσεναλ και Λίβερπουλ (Tweets)

Τις αγαπημένες τους στιγμές με τον πιο βαρετό τρόπο περιέγραψαν στο Twitter Άρσεναλ και Λίβερπουλ, ως απάντηση σε αίτημα Αμερικανού δημοσιογράφου.



Οι... βαρετές καλύτερες στιγμές των Άρσεναλ και Λίβερπουλ (Tweets)

Ο Τζεφ Έισενμπαντ ζήτησε από τους ακολούθους του στο Twitter να περιγράψουν την αγαπημένη τους αθλητική στιγμή με τον πιο βαρετό τρόπο που μπορούν, και το tweet του άρχισε να γίνεται πολύ γρήγορα αρκετά δημοφιλές.

Αφού στις απαντήσεις μπήκαν μεγάλοι αθλητές αλλά και εταιρίες όπως η Μερσέντες, ακολούθησαν κι άλλοι όπως η Euroleague, η Λίβερπουλ (από τον αμερικάνικο λογαριασμό) και η Άρσεναλ.

Για τους «κόκκινους» ξεχώρισε το κόρνερ του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον διαχειριστή να γράφει: «Κάποιος χτύπησε ένα κόρνερ πιο γρήγορα από το συνηθισμένο», ενώ πιο πριν είχαν πάρει θέση και οι «κανονιέρηδες», πηγαίνοντάς μας αρκετά χρόνια πίσω, στην κατάκτηση του Κυπέλλου Διεθνών Εκθέσεων τον Απρίλιο του 1970.

 

 

Τότε είχαν χάσει από την Άντερλεχτ στο πρώτο ματς με σκορ 3-1 στις Βρυξέλλες και έπρεπε να κερδίσουν με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά, πετυχαίνοντας εν τέλει το 3-0 για να βάλουν τέλος στα 17 χρόνια χωρίς τρόπαιο και να κάνουν το «Χάιμπουρι» να εκραγεί. Τι έγραψαν;

«Χρειαζόμασταν να κερδίσουμε με δύο γκολ και το κάναμε».