Τα σίγουρα μετάλλια στη Λίβερπουλ, εκείνοι που ελπίζουν και...οι τυχεροί

Η Λίβερπουλ κάνει πλέον τα πλάνα της για τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η φιέστα απονομής του τίτλου στις 22 του μηνός. Υπάρχουν 21 ποδοσφαιριστές που έχουν εγγυημένο μετάλλιο για τις προσπάθειές τους και ορισμένοι άλλοι που ευελπιστούν να πάρουν το πολυπόθητο αναμνηστικό.  



Τα σίγουρα μετάλλια στη Λίβερπουλ, εκείνοι που ελπίζουν και...οι τυχεροί

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ έγραψαν ιστορία με την κατάκτηση του φετινού τίτλου, φτάνοντας στο πρώτο τους πρωτάθλημα έπειτα από το 1990!

Έπειτα από το Τσάμπιονς Λιγκ του 2019, το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ήρθε η ώρα για το πιο σημαντικό τρόπαιο. Εκείνο που είχε λείψει πολύ από το κλαμπ και τώρα ήρθε ξανά, με την ελπίδα των ανθρώπων της ομάδας να σημάνει και την έναρξη της κυριαρχίας.

Οι Άλισον, Αντριάν, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Γκόμες, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Τσάμπερλεϊν, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Λαλάνα, Κείτά, Φιρμίνο, Σαλάχ, Μανέ και Οριγκί έχουν σίγουρο το μετάλλιο.

Έπειτα έρχονται οι Λόβρεν Μάτιπ παρά τις πολύ λιγότερες παρουσίες τους στο πρωτάθλημα, ο Σακίρι μπαίνει οριακά στη λίστα με 6 εμφανίσεις και ο Μιναμίνο συμπλήρωσε 5 συμμετοχές στο 4-0 επί της Κρίσταλ Πάλας.

Οι Κέρτις Τζόουνς και Χάρβεϊ Έλιοτ έχουν παίξει δυο φορές, ενώ, ο Νίκο Γουίλιαμς έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Πάλας και ενδεχομένως να πάρουν ακόμα περισσότερα ματς μέχρι το φινάλε για να εξασφαλίσουν κι εκείνοι ένα μετάλλιο.

Φυσικά, θα υπάρξουν και ορισμένα κομμάτια που θ' απονεμηθούν σε άλλους ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν από τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει υποσχεθεί μετάλλια για όλους! 

Το σύνολό τους θα είναι 40 και η διάμετρός τους είναι 5,7 εκατοστά...

Κώστας Ζάλιαρης