Συμφώνησε με Ντόρτμουντ ο Μπέλιγχμαμ, no comment από Σόλσκιερ!

Μεγάλη «ήττα» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είδε τις προσπάθειές της να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Τζουντ Μπέλιγχαμ να πέφτουν στο κενό! Ο 17χρονος μέσος έδωσε τα χέρια με την Ντόρτμουντ για συμβόλαιο έως το 2025, με τον κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» να... αρνείται να σχολιάσει αυτή του την απόφαση!  



Συμφώνησε με Ντόρτμουντ ο Μπέλιγχμαμ, no comment από Σόλσκιερ!

Ο νεαρός άσος της Μπέρμιγχαμ θεωρείτο ως το… next big thing του αγγλικού ποδοσφαίρου. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, κατάφερε να κερδίσει θέση στα πλάνα του τεχνικού τιμ και να ενθουσιάσει με τις επιδόσεις του.

Όλο αυτό το διάστημα η Γιουνάιτεντ προσπαθούσε να έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο της Τσάμπιονσιπ και μάλιστα προέκυπτε αισιοδοξία για το deal. Εν τέλει η Ντόρτμουντ, η οποία ήταν η βασική «αντίπαλος» για την υπογραφή του κέρδισε τη μάχη και συμφώνησε στις 20.7εκατ. λίρες!

Η είδηση έγινε γρήγορα γνωστή και ο Σόλσκιερ ρωτήθηκε για την αποτυχία της ομάδας του, όμως δεν έκανε κανένα σχόλιο- προφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης.

Το παράδοξο της υπόθεσης; Πριν λίγους μήνες η Μπέρμιγχαμ απέρριψε την προσφορά των 30εκατ. λιρών της Ντόρτμουντ και τώρα... δέχτηκε με λιγότερα χρήματα, πιεζόμενη φυσικά από τις οικονομικές επιπτώσεις που έφερε η πανδημία.