Μανέ: «Δεν σταματάμε, θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς»

Αν κάποιος νόμιζε πως τώρα θα επέλθει χαλάρωση στην Λίβερπουλ, έκανε λάθος. Τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πριν από το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι ο Σαντιό Μανέ, που εξέφρασε την επιθυμία η ομάδα του να κερδίσει όλα τα ματς και να σπάσει νέα ρεκόρ.  



Μανέ: «Δεν σταματάμε, θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σενεγαλέζος:

«Δεν χρειάζεται να σταματήσουμε και σίγουρα δεν θα σταματήσουμε μόνο και μόνο γιατί είμαστε ήδη πρωταθλητές. Νομίζω ότι είναι ένα ακόμη βήμα στην καριέρα μας και για όλα αυτά που θέλουμε να καταφέρουμε. Είναι κομμάτι μας, ανήκει στο παρελθόν και τώρα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα συνεχίσουμε να πάμε μπροστά.

Τα ρεκόρ στο ποδόσφαιρο υπάρχουν για να τα σπας, οπότε σίγουρα θέλουμε να καταφέρουμε κάτι σπουδαίο ακόμη και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ματς με την Σίτι θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς. Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό γιατί απομένουν επτά αγώνες. Θα τους δούμε τον καθένα ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα γιατί αυτό είναι το όνειρό μας και είναι πολύ σημαντικό για εμάς».