Γουλβς: Η μοναδική απόλυτη ομάδα μετά την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ!

Μετά και την ήττα της Τσέλσι που έκανε μεγάλο πισωγύρισμα με το 3-2 από τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, η μοναδική με το 100% των αποτελεσμάτων μετά το restart της Πρέμιερ Λιγκ είναι η Γουλβς!  



Γουλβς: Η μοναδική απόλυτη ομάδα μετά την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ!

Οι «λύκοι» του Νούνο Σάντο έχουν καταφέρει να πάρουν το «τρίποντο» και στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει για το πρωτάθλημα από την ημέρα της επανέναρξης μετά την πανδημία.

Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκονται πλέον στο -2 από την τετράδα της βαθμολογίας μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας εκμεταλλευτεί το κακό αποτέλεσμα της Τσέλσι κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ μετά το παιχνίδι με την Άστον Βίλα και τη μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και ηττήθηκε με σκορ 3-2 από τα «σφυριά».

Αυτό, καθιστά τη μοναδική απόλυτη ομάδα της Πρέμιερ στην... μετά – κορονοϊού εποχή, τη Γουλβς, που έχει το εκτός έδρας 2-0 επί της Γουέστ Χαμ και το 1-0 απέναντι σε Μπόρνμουθ και Βίλα...

Φυσικά μεγάλοι πρωταγωνιστές σε αυτό το χρονικό διάστημα που η μπάλα κύλησε ξανά στα αγγλικά γήπεδα, είναι οι Αντάμα Τραορέ και Ραούλ Χιμένες, με τον Μεξικανό να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «λύκων» σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας, ενώ, μαζί με τον Ισπανό εξτρέμ είναι το δίδυμο με την πιο παραγωγική συνεργασία που καταλήγει σε γκολ!

Κώστας Ζάλιαρης