Απεριόριστος σεβασμός ανάμεσα σε Κλοπ και Γκουαρδιόλα!

Δυο συνάδελφοι με το ίδιο πάθος για τη νίκη, απόλυτοι επαγγελματίες αλλά και άνθρωποι που θα μπορούσαν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι φαίνεται πως είναι οι Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τις τρομερές κουβέντες του ενός για τον άλλον, στις συνεντεύξεις Τύπου πριν από το ντέρμπι της Πέμπτης στο Etihad. 



Απεριόριστος σεβασμός ανάμεσα σε Κλοπ και Γκουαρδιόλα!

Η Πρωταθλήτρια Λίβερπουλ στο πρώτο της ματς μετά την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, φιλοξενείται στο Etihad όπου θα χειροκροτηθεί όπως της αρμόζει από τους «πολίτες», οι οποίοι παρέδωσαν τα σκήπτρα μετά τις δύο τρομερά επιτυχημένες χρονιές τους. 

«Είναι υπέροχος τύπος, τον σέβομαι τρομερά. Είναι ανταγωνιστικός χαρακτήρας, θέλεινα κερδίζει, αλλά ακόμα και τις λίγες φορές που χάνει, το αποδέχεται σωστά. Να είμαι ειλικρινής δεν χρειαζόμαστε το guard of honour, γιατί πάμε στο ματς να κερδίσουμε όχι για να πανηγυρίσουμε κάτι που έγινε πριν από μια εβδομάδα» ήταν τα λόγια του Kloppo για τον Πεπ Γκουαρδιόλα. 

Από την πλευρά του, ο Καταλανός είπε: 

Μια μέρα είχαμε βγει και για φαγητό. Τον θαυμάζω για τον τρόπο που έχει δουλέψει σε Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ και για το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του. Το στυλ που έχει υιοθετήσει είναι προνόμιο για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θέλει να κερδίσει, θέλω να κερδίσω όμως όταν τελειώσει το ματς, όλα θα είναι περασμένα. Θέλω όταν ολοκληρώσω την καριέρα μου να ξέρω πως έχω καλή σχέση με όλους τους προπονητές».

Κώστας Ζάλιαρης