Αρτέτα: «Δεν με νοιάζει πόσα παίρνει ο Εζίλ»!

Κάθε άλλο παρά... πίεση για το γεγονός ότι αφήνει εκτός πλάνων τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Άρσεναλ νιώθει ο Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν τον απασχολούν καθόλου πόσα χρήματα λαμβάνει την εβδομάδα ο Μεσούτ Εζίλ!  



Αρτέτα: «Δεν με νοιάζει πόσα παίρνει ο Εζίλ»!

Ο προπονητής της Άρσεναλ ρωτήθηκε ξανά για την... κίνηση τακτικής να αφήσει εκτός πλάνων τον Γερμανό μεσοεπιθετικό στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Πιο συγκεκριμένη η ερώτηση... περιείχε και την απορία πως γίνεται να μην υπολογίζεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ομάδας.

«Το συμβόλαιο του Εζίλ και τα χρήματα που λαμβάνει είναι μια συμφωνία ανάμεσα στον ίδιο και την ομάδα. Εγώ δεν ρωτάω ποτέ τέτοια πράγματα. Νομίζω ότι ο κάθε παίκτης πληρώνεται όπως πρέπει και δεν είμαι αυτός που θα το κρίνει», τόνισε αρχικά ο Ισπανός προπονητής και συνέχισε:

«Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι χαρούμενος επειδή δεν παίζει. Παράλληλα όμως έχει και τραυματισμό και το επόμενο διάστημα θα δούμε κατά πόσο μπορεί να επιστρέψει άμεσα. Θέλω όλοι οι παίκτες να είναι στα καλύτερά τους για να μπορώ να τους επιλέξω».