Στην Μπάγερν Μονάχου ο Σανέ

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την μεταγραφή του Λιρόι Σανέ στην Μπάγερν Μονάχου από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα εισπράξει λιγότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ για τον χαρισματικό εξτρέμ.



Στην Μπάγερν Μονάχου ο Σανέ

Ο Γερμανός, που έχει μείνει εδώ και καιρό εκτός δράσης εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού και μόλις πριν από λίγες ημέρες έτοιμος για να επιστρέψει, ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό των 8 φορές πρωταθλητών στην Μπούντεσλιγκα, και πλέον όλα είναι στρωμένα για να ολοκληρώσει την επιθυμία του.

Όπως αναφέρουν γερμανικά Μέσα, σύμφωνα με το περιβάλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Σανέ είναι πολύ κοντά στο να ντυθεί στα χρώματα της Μπάγερν από τώρα και όχι από το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα έμενε ελεύθερος αναγκάζοντας τους «πολίτες» να τον αποχαιρετήσουν χωρίς να εισπράξουν τίποτα για την αποχώρησή του. Αυτός, εκτός από τις τιμές της αγοράς που αναμένονται χαμηλότερες, είναι και ο κύριος λόγος που ανάγκασε τους «μπλε» του Μάντσεστερ στο να πουν το «ναι» για την παραχώρησή του.

Συγκεκριμένα η τιμή λέγεται πως είναι λίγο πιο κάτω από τα 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Σίτι θα εισπράξει και περίπου άλλα 10 επιπρόσθετα. Στην συμφωνία λέγεται επίσης πως συμπεριλαμβάνεται και ένα 10% όσον αφορά ενδεχόμενη μεταπώληση, καθώς επίσης και πολλά μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων.