Από τη Masia στο Μάντσεστερ! (vid)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 16χρονου δεξιού μπακ, Μαρκ Χουράδο, που γαλουχήθηκε με τις ποδοσφαιρικές αξίες της Μπαρτσελόνα βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Αποχαιρέτησε τον σύλλογο της Βαρκελώνης ο νεαρός καθώς δεν συμφώνησε για το νέο συμβόλαιο! 



Από τη Masia στο Μάντσεστερ! (vid)

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας έπειτα από 9 χρόνια παρουσίας στη Masia, όπου μεγάλωσε και μυήθηκε στον τρόπο που η Μπαρτσελόνα αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο, αποχαιρέτησε το καμάρι της Βαρκελώνης και ετοιμάζεται για τις νέες ποδοσφαιρικές περιπέτειες της καριέρας του. 

Οι «μπλαουγκράνα» ήθελαν να τον κρατήσουν και φέρονται να του πρόσφεραν τριετές συμβόλαιο, όμως δεν συμφώνησαν ποτέ κι έτσι ο μικρός ολοκλήρωσε την παρουσία του στη Μπαρτσελόνα. 

Μάλιστα, αποχαιρέτησε την ομάδα μέσω social media, γράφοντας: 

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να αφήνεις μια ομάδα που σου έχει δώσει τα πάντα. Η Μπαρτσελόνα ήταν το δεύτερο σπίτι μου, μια δεύτερη οικογένεια, βελτιώθηκα ως ποδοσφαιριστής και ωρίμασα ως άνθρωπος. Είναι η ώρα να πω αντίο, όμως, δεν θα μπορούσα να μην είμαι ευγνώμων προς τους ανθρώπους που με βοήθησαν από το 2011. Ήμουν τυχερός που μοιράστηκα το πάθος μου με μια φανταστική γενιά...»

Πάντως, η Γιουνάιτεντ φέρεται να τον έχει «καπαρώσει» ήδη, παραχωρώντας τροφεία 200.000 ευρώ στους Καταλανούς και έχοντας έτοιμο το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Μαρκ Χουράδο μόλις «πετάξει» για Αγγλία. 

Κώστας Ζάλιαρης