Περιμένει το CAS για να κινηθεί για Γκουαρντιόλα η Μπαρτσελόνα…

Δεν είναι μόνο η Μάντσεστερ Σίτι αυτή που περιμένει με ανυπομονησία την εφετειακή απόφαση του CAS…



Περιμένει το CAS για να κινηθεί για Γκουαρντιόλα η Μπαρτσελόνα…

Οι «πολίτες» έχουν ως γνωστόν προσφύγει στο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο μετά την τιμωρία που τους επέβαλε η UEFA για παραβίαση κανονισμών που αφορούν το Financial Fair Play.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέσα στον Ιούλιο και σε περίπτωση που παραμείνει σε ισχύ η πρωτόδικη, ο σύλλογος του Μάντσεστερ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τα επόμενα δύο έτη.

Αρκετή συζήτηση έχει γίνει αναφορικά με τις αποχωρήσεις που πρόκειται να υπάρξουν στην περίπτωση αυτή, με το συγκεκριμένο θέμα να απασχολεί ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της «Express», η Μπαρτσελόνα αναμένεται να κινήσει διαδικασίες για επιστροφή του Καταλανού κόουτς στο «Καμπ Νου» αν η Σίτι δεν δικαιωθεί δικαστικά. Τη συγκεκριμένη φήμη έρχονται να ενισχύσουν οι «τριγμοί» που παρουσιάζονται τις τελευταίες ώρες στα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα»…

Το εκτός έδρας 2-2 του Σαββάτου με τη Θέλτα επέτρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης να πατήσει μόνη της στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος με διαφορά δύο βαθμών και ο νυν τεχνικός της «Μπάρτσα», Κίκε Σετιέν, δείχνει να έχει ήδη χάσει την εμπιστοσύνη των παικτών του, παρά το γεγονός ότι ανέλαβε την ομάδα στις 13 του περασμένου Γενάρη, αντικαθιστώντας τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Γιάννης Τζιουμακλής