Σουάρεζ: «Λυπάμαι που δεν σήκωσα το πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ»

Μπορεί να πέρασαν χρόνια. Έκτοτε να έχει κατακτήσει... τα πάντα στην Ισπανία, όμως ο Λουίς Σουάρεζ σκέφτεται ακόμη τη μεγάλη ευκαιρία που είχε το 2014 να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ με τα χρώματα της Λίβερπουλ.  



Σουάρεζ: «Λυπάμαι που δεν σήκωσα το πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ»

Ο πρώην επιθετικός των «κόκκινων» και νυν της Μπαρτσελόνα εξέφρασε επίσης και τη λύπη του για το γεγονός ότι... άκουσε πολλά όταν πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που σημείωσε σε βάρος των νέων πρωταθλητών Αγγλίας στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ήμουν πολύ στεναχωρημένος που στην τελευταία μου χρονιά στο «Άνφιλντ» δεν μπόρεσα να προσφέρω στους οπαδούς τον τίτλο! Επίσης γνωρίζω ότι ορισμένοι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι εκνευρισμένοι μαζί μου, διότι πανηγύρισα το γκολ που σημείωσα εναντίον τους στο Καμπ Νου. Και αυτό με στεναχωρεί», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ουρουγουανού επιθετικού που συνέχισε:

«Ελπίζω να καταλάβουν τη θέση μου: παίζαμε εντός έδρας και ήταν γκολ σε ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρασα ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου στη Λίβερπουλ  και νομίζω ότι οι οπαδοί δεν ξεχνούν τη συμπεριφορά μου όσο αγωνιζόμουν στην ομάδα τους».