Η μία ξέμπλεξε, η άλλη θα ιδρώσει

Μια νίκη που στην ουσία της εξασφάλισε μια κι έξω την παραμονή πήρε η Σαουθάμπτον, η οποία πέρασε από την έδρα της Γουότφορντ με σκορ 3-1. Μπλέκουν οι «σφήκες», που είναι μια ανάσα πάνω από την τελευταία τριάδα.



Η μία ξέμπλεξε, η άλλη θα ιδρώσει

Με τον Ντάνι Ινγκς ρε ρόλο πρωταγωνιστή, οι «Άγιοι» συνέχισαν με την φόρα που έχουν μετά την επανεκκίνηση της Πρέμιερ Λιγκ και ξεμπέρδεψαν με την υπόθεση «παραμονή» αρκετά πριν τελειώσει αυτήν η ιδιόμορφη σεζόν.

Ο πρώην επιθετικός των Λίβεπρουλ και Μπέρνλι σκόραρε μετά την συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα και έκανε το 0-2 ένα 20λεπτο πριν το τέλος, δίνοντας προβάδισμα που φαινόταν πως δεν θα αγχώσει για το υπόλοιπο. Ένα αυτογκόλ του Γιαν Μπέντναρεκ στο 79’ έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, αλλά μόνο για ελάχιστα δευτερόλεπτα, με τον Τζεις Γουόρντ-Πρόουζ να... λήγει την σεμνή τελετή.

Στην βαθμολογία, η Σαουθάμπτον έχει 40 βαθμούς και θα πρέπει να γυρίσει η Γη ανάποδα για να πέσει, ενώ η Γουότφορντ είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από την κόκκινη ζώνη και με παιχνίδι περισσότερο από τις Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ.