Τρεις σερί νίκες για την Γουλβς

  Στην τρίτη της διαδοχική νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ προχώρησε η Γουλβς, που πέρασε δύσκολα από την έδρα της ¶στον Βίλα με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Λεάντερ Ντεντόνκερ. Κολλημένη στην τελευταία τριάδα η ομάδα των Ντιν Σμιθ και Τζον Τέρι.



Τρεις σερί νίκες για την Γουλβς

Σε ένα ματς που για περίπου μία ώρα δεν είχε και πολλά πράγματα, η είσοδος του Ανταμά Τραορέ έδωσε άλλη πνοή στο σύνολο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, με τον Ισπανό να ξεκινάει ωραία ομαδική ενέργεια η οποία κατέληξε στον Ντεντόνκερ και από εκεί στα δίχτυα. Συμμετοχή στο γκολ και ο Ραούλ Χιμένες, που μπορεί να μην σκόραρε ούτε να πέρασε ασίστ, αλλά το έβγαλε το... μεροκάματο και σήμερα.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Βίλα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και να ξαναμπεί στον αγώνα, αλλά της έλειπε πάρα πολύ η καλή τελική προσπάθεια, ή και γενικότερα η τελική προσπάθεια ανά χρονικά διαστήματα, με τους φιλοξενούμενους να ξέρουν αν μη τι άλλω να κρατούν καλά στα μετόπισθεν. Όσον αφορά τους «λύκους» και το τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον που τους περιβάλλει, πλέον πέρασαν στην 5η θέση με ένα παιχνίδι περισσότερο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (52-49β.), η οποία ναι μεν παίζει αργότερα μέσα στην ημέρα, αλλά για το Κύπελλο Αγγλίας.

Εν αναμονή και της τελικής έκβασης του ζητήματος της Μάντσεστερ Σίτι με την UEFA, και την σχετική ευρωπαϊκή τιμωρία, η Γουλβς έχει την 4η Τσέλσι στους δύο βαθμούς αλλά και πάλι με ματς περισσότερο, ενώ είναι στο +7 από την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο (σ.σ. επίσης στα 31 και όχι στα 32 παιχνίδια).