Περασμένα ξεχασμένα και… συγχαρητήρια από Φέργκιουσον σε Νταλγκλίς!

Ήταν από τους πιο «εκρηκτικούς»… συνδυασμούς της Πρέμιερ Λιγκ. Οι διαμάχες τους από τους πάγκους, επικές! Η κατάκτηση του τίτλου, όμως, από τη Λίβερπουλ έφερε την ισορροπία στις σχέσεις του σερ Άλεξ Φέργκιουσον και του σερ Κένι Νταλγκλίς, με τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να στέλνει συγχαρητήριο μήνυμα στον θρύλο της Λίβερπουλ!  



Περασμένα ξεχασμένα και… συγχαρητήρια από Φέργκιουσον σε Νταλγκλίς!

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Νταλγκλίς: «Επικοινώνησε μαζί μας για να μας δώσει συγχαρητήρια με έναν… μοντέρνο τρόπο! Σκέφτεσαι τις προηγούμενες γενιές. Τον Φέργκι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Μπράιαν Κιντ, όλους αυτούς που υπήρχαν μαζί στο ποδόσφαιρο και στο τέλος της σεζόν τους έστελνες ένα συγχαρητήριο μήνυμα.

Αυτό συνεχίζεται ακόμη και τώρα. Είναι σπουδαία κίνηση. Μπορεί να είσαι σε έναν διαρκή ανταγωνισμό και να είστε αντίπαλοι, αλλά έχεις την ευφυία να στέλνεις στο τέλος ένα μήνυμα για να πεις συγχαρητήρια.

Τα πράγματα στις μέρες μας έχουν γίνει πιο τεχνολογικά. Δέχεσαι sms ή emails από τους ανθρώπους που ανταγωνιζόσουν όλη σου τη ζωή. Εύχονταν να ήταν εκείνοι που θα κατακτούσαν το πρωτάθλημα, αλλά είναι και περήφανοι που αποδίδουν τα εύσημα σε άλλους ανθρώπους», ήταν τα λόγια του.

Μάλιστα, μπορεί ο ίδιος να μην το αποκάλυψε, όμως πληροφορίες της «Daily Mail» αναφέρουν ότι σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν από τους πρώτους που επικοινώνησαν μαζί του μετά την κατάκτηση του τίτλου. Είναι αυτό που λέμε συνεχώς, αιώνιοι αντίπαλοι στο γήπεδο, άνθρωποι και φίλοι εκτός αγωνιστικών χώρων.