Και Κύπελλο και πρωτάθλημα…

Η Λίβερπουλ μπορεί να κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εν μέσω των «κόκκινων» πανηγυρισμών το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο μπροστά του, αλλά και κρίσιμα ματς για πολλούς συλλόγους. Παράλληλα, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό και το… forward που οφείλουν να πατήσουν τα αθλητικά δρώμενα στη χώρα, σήμερα το μενού προβλέπει και αναμέτρηση για το Κύπελλο.  



Και Κύπελλο και πρωτάθλημα…

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στις 14:30 η Άστον Βίλα δίνει ακόμα ένα κρίσιμο ματς απέναντι στη Γουλβς για το πρωτάθλημα. Οι «χωριάτες» παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη και γνωρίζουν ότι τέτοια είδους παιχνίδια είναι από αυτά που λέμε… must win για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Από τη μεριά τους οι «λύκοι» φαίνονται… μια χαρά στην 6η θέση, όμως γιατί να μην κυνηγήσουν την ρεαλιστική εισοδο στην πεντάδα; Άλλωστε η Ευρώπη φαίνεται και από φέτος ότι τους πάει…

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το μενού σήμερα προβλέπει και αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (19:30). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας της Νόριτς και… περιττό να αναφέρει κανείς ότι η νίκη για την ομάδα του Σόλσκιερ είναι μονόδρομος, στην προσπάθεια να σώσει ακόμη μία μέτρια σεζόν.

Τα άλλα τρία ματς του θεσμού, Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι, Λέστερ – Τσέλσι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ έχουν οριστεί για την Κυριακή 28/06.