Αλεξάντερ – Άρνολντ: Τρομερά πράγματα και είναι μόλις 21 ετών! (pic)

Άλλος στην ηλικία του θα ξεκινούσε για να ζήσει λίγα για αρχή. Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ στα 21 του χρόνια έχει καταφέρει πράγματα που θα για άλλους θα χρειάζονταν ολόκληρα χρόνια συνεπούς παρουσίας στο κορυφαίο επίπεδο!  



Αλεξάντερ – Άρνολντ: Τρομερά πράγματα και είναι μόλις 21 ετών! (pic)

Ο νεαρός φουλ μπακ της Λίβερπουλ από το βράδυ της Πέμπτης είναι οριστικά και αμετάκλητα Πρωταθλητής Αγγλίας γράφοντας ιστορία με τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ αφού είναι μέλος της ομάδας που επέστρεψε στην κορυφή έπειτα από 30 χρόνια!

Έχει ήδη πανηγυρίσει το Τσάμπιονς Λιγκ, το Super Cup Ευρώπης, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και τώρα ήρθε το μετάλλιο της Πρέμιερ Λιγκ.

Παράλληλα, έχει παρουσία σε δύο μεγάλους τελικούς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μαζί με τον χαμένο του 2018 από τη Ρεάλ στο Κίεβο, έχει ήδη 127 συμμετοχές με την κόκκινη φανέλα, 34 ασίστ και 7 γκολ!

Δυο φορές έχει αναδειχθεί καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας, ήταν στην καλύτερη 11άδα της PFA για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και ήταν στη 2η θέση της λίστας για το Golden Boy 2018 και υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα!

Και είναι ΜΟΛΙΣ 21 ΕΤΩΝ!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης