Περίπατο με χατ-τρικ του Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ, πήρε την πρώτη της νίκη η Έβερτον (vids)

Έναν υγιεινό περίπατο (3-0) έκανε κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κρατάει την πέμπτη θέση απέναντι σε Γουλβς και Τότεναμ, με τον Αντονί Μαρσιάλ να σκοράρει το πρώτο της χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ από το μακρινό 2013! Πρώτη νίκη για την Έβερτον, 1-0 στην έδρα της Νόριτς η οποία δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί.



Περίπατο με χατ-τρικ του Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ, πήρε την πρώτη της νίκη η Έβερτον (vids)

Στο πιο παραγωγικό παιχνίδι του απογεύματος, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σκόραρε σε καθοριστικά σημεία στο πρώτο ημίχρονο για να τελειώσει τις ελπίδες των φιλοξενούμενων και να κρατήσει μια θέση στην πεντάδα κόντρα στην Γουλβς που κέρδισε επίσης, αλλά και την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μαρσιάλ, ο οποίος πίστωσε δύο ασίστ στον Μάρκους Ράσφορντ, «παστέλωσε» κι ακόμη ένα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0, βρίσκοντας το βάθος της αντίπαλης εστίας στο 7ο και το 44ο λεπτό. Προφανώς και έπαιξε μεγάλη σημασία ο χρόνος επίτευξης αμφότερων των τερμάτων, με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να μην προλαβαίνει να ζεστάνει μηχανές και στην πορεία να δέχεται δυνατή μαχαιριά και ενώ προσπαθούσε να ανασυνταχτεί και να φανεί απειλητική -κάτι που έκανε αρκετά καλά μέχρι έναν βαθμό.

Ένα τέταρτο πριν το φινάλε το τρίτο γκολ του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» που σκοράρει χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τον Ρόμπιν φαν Πέρσι το 2013, κατά το τελευταίο πρωτάθλημα που πήρε ο σύλλογος με τον Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον στον πάγκο.

 

Στους 46 βαθμούς το σύνολο του Σόλσκιερ, όσους έχει και η επερχόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού για το Europa League, Γουλβς, η οποία από την πλευρά της κέρδισε 1-0 την Μπόρνμουθ στο «Μολινό». Την διαφορά έκανε ποιος άλλος, ο Ραούλ Χιμένες, με τον Μεξικανό να μην σταματάει να σκοράρει στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του κόσμου διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, αγώνας ο οποίος ήταν αρκετά δύσκολος για τους παίκτες του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Με το ίδιο σκορ, αλλά εκτός έδρας, επικράτησε της Νόριτς η Έβερτον, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να κάνει τα βασικά απέναντι στην τελευταία και καταϊδρωμένη Νόριτς, για την οποία δεν υπάρχει σωτηρία στον ορίζοντα. Δεν είδαμε και πολλά πράγματα στο «Κάροου Ρόουντ», με πιο αξιοσημείωτο προφανώς το γκολ του αμυντικού Μάικλ Κιν δέκα λεπτά μετά την επιστροφή των ομάδων από τα αποδυτήρια (55Ά).

Αντιθέτως, μια πολύ καλή αναμέτρηση που ωστόσο δεν ανέδειξε νικητή είδαμε στο «Σεντ Τζέιμσιζ Παρκ» με την ¶στον Βίλα να απαντάει με τον Αχμέντ Ελμοχαμάντι στο γκολ του 68ου λεπτού από τον Ντουάιτ Γκέιλ, επτά λεπτά πριν το φινάλε, και να χάνει αρκετές καλές στιγμές για να πάρει έστω και αργά το κάτι παραπάνω. Στην βαθμολογία, Μπόρνμουθ και ¶στον Βίλα παραμένουν κάτω από την ζώνη ασφαλείας.