Απίθανο κορεό στο «Ολντ Τράφορντ» με φωτογραφίες 40.000 οπαδών! (vid)

Άλλοι τοποθέτησαν πανό και σημαίες ίσα - ίσα για να σκεπάσουν τις εξέδρες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πήγε ένα βήμα παραπέρα και ενόψει της αποψινής εντός έδρας αναμέτρησης με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δημιούργησε ένα εκπληκτικό κορεό! 



Απίθανο κορεό στο «Ολντ Τράφορντ» με φωτογραφίες 40.000 οπαδών! (vid)

Το «Θέατρο των Ονείρων» θα παραμείνει άδειο για σήμερα, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» μετά από τον Μάρτιο και το ντέρμπι με τη Σίτι που ολοκληρώθηκε με το τελικό 2-0 για την ομάδα του Σόλσκιερ. 

Τα νέα δεδομένα λόγω της πανδημίας δεν επιτρέπουν την είσοδο των οπαδών στις εξέδρες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να νιώθουν πιο ζεστά στο άδειο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αρκέστηκε απλά στα πανό που έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε όλα τα αγγλικά γήπεδα, αλλά έφτιαξε ένα κορεό από φωτογραφίες 40.000 οπαδών! 

Το αποτέλεσμα στις κερκίδες του «Ολντ Τράφορντ» είναι εντυπωσιακό και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ θα αντιληφθούν πως κάνει τη διαφορά καθώς η πνευματική στήριξη του κόσμου θα φτάσει σ' εκείνους! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης