Κέιν: «Δεν ακούω όσα λέγονται, μου είχε λείψει το σκοράρισμα» (vid)

Ο Χάρι Κέιν κατάφερε να σκοράρει στη νίκη (2-0) της Τότεναμ επί της Γουέστ Χαμ, αυτό ήταν το πρώτο του γκολ έπειτα από αρκετούς μήνες κατά τους οποίους κλήθηκε ν' αντιμετωπίσει σοβαρό τραυματισμό αλλά και την ... καραντίνα, ανακουφίστηκε, ενώ επιπλέον ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.  



Κέιν: «Δεν ακούω όσα λέγονται, μου είχε λείψει το σκοράρισμα» (vid)

Ο Άγγλος στράικερ στο δεύτερο παιχνίδι των «σπιρουνιών» μετά την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ βοήθησε στην εξασφάλιση της νίκης κόντρα στα «σφυριά» διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 στο Tottenham Hotspur Stadium το βράδυ της Τρίτης.

Πανηγύρισε με τρόπο που έδειξε ότι πήρε βαθιά ανάσα έχοντας ψάξει πάρα πολύ το γκολ της ανακούφισης και της ανάκτησης της αυτοπεποίθησης, δηλώνοντας λίγο μετά το ματς:

«Δεν έχω πρόβλημα με τον κόουτς και τον τρόπο που παίζει, ξέρω ότι θέλει να κερδίζει. Επίσης οι δημοσιογράφοι και οι σχολιαστές έχουν την άποψή τους. Εγώ αισθάνομαι καλά, είμαι καλά και σε καλή κατάσταση. Κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα και δεν ακούω όσα λέγονται.

Μου είχε λείψει το συναίσθημα το γκολ, πέρασε καιρός. Είναι και περίεργο χωρίς οπαδούς, δεν ήξερα και πως να πανηγυρίσω. Πανηγύρισα με... ανάσες γιατί είχα αρχίσει να κουράζομαι». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης